Artdeco ir essence dekoratyvinė kosmetika

Sveikutės ♥

Šį kartą nesismulkinsiu su įvadu ir nedaugžodžiausiu, o iškart pradėsiu nuo priemonių, kurios mane pasiekė apžvalgos, kadangi jų išties daug!

Žaliai paryškinti žodžiai apibūdina privalumus, o raudonai - trūkumus.


1. ESSENCE HYDRATING + PERFECTING makiažo pagrindas 15 ml, 4,29 €



Pradėsiu nuo to, kad man pipetės produktuose niekada nepatiko, man labiau prie širdies dozatorius ar pakuotė su išspaudžiamu produktu, kadangi su pipete visada apsidrebiu drabužius, bet tai galbūt mano pačios kaltė dėl neatsargumo.. :D Labai džiugu, kad yra SPF20, dėl ko mūsų veidukas saugomas nuo saulės spindulių. Kad maitintų odą ar valytų poras nepajaučiau, tačiau drėkinamųjų savybių turi, o kaip žinia veido drėkinimas prieš darant makiažą yra labai svarbus žingsnis! Tekstūra labai lengva ir skysta. Pats kaip primeris makiažo akivaizdžiai ilgiau neišlaiko

2. Artdeco Blush Couture Cross The Line Blush 10gr, 19,99



Dar nesu sutikusi blogų skaistalų, šie irgi ne išimtis. Įpakavimas nerealiai atrodo, vien malonu laikyti ir grožėtis :) Patiko tai, kad trys spalvos vienoje pakuotėje, tad galima pasirinkti tiek vieną spalvą, tiek tarpusavyje maišyti kelias ir išgauti kitokį atspalvį. Pigmentacija stipri, tad atsargiai naudokit, nepadauginkite, užteks metų metams ;)

3. ESSENCE CRYSTAL POWER skaistalų ir švytėjimo suteikiančių priemonių paletė 14gr, 6,69 



Įpakavimas labai gražus. Man asmeniškai blizgantys skaistalai nesižiūri, bet čia skonio reikalas, kaip švytėjimo priemonė išties intensyvi, blizgučiai smulkūs ir suteikia krištolinį gražų spindesį. Pagrinde naudojama tik "glowing energy" ir "inner happiness" spalvos. Spalvos "shine bright" stambūs blizgučiai (bet pasitarnaus ant akių vokų) , o tamsiausia spalva turbūt liks nepaliesta.

4. ESSENCE THE HIGHLIGHTER švytėjimo suteikianti kompaktinė pudra 5gr, 2,79




Ši priemonė iš visų man pati pačiausia. Kaina yra juokinga. Dengiasi labai gražiai, spalva nereali, švytėjimas tobulai atrodo, tinka tiek paprastai dienai, tiek į vakarėlį. Vieni pliusai.

5. ESSENCE CONTOURING DUO veido bruožų modeliavimo paletė 7gr, 3,99





Du skirtingi ir reikalingiausi atspalviai veido kontūravimui. Iki šiol kontūravimui naudojau šviesesnę rudą spalvą, bet ši man patiko daug labiau. Galima tiek švelniai paryškinti veido bruožus, tiek ryškiai. Pigmentacija stipri, todėl reikia atsargiai. Didžiausias minusas, kad produktas labai birus, todėl jo dulkelės skraido visur ir reikia labai atsargiai dengti ant veido, kad iš kontūravimo negautume pilno veido įdegio :D

6. Artdeco mini eyeshadow, 0,8 gr, 1vnt 5,45€ ir magnetinė dėžutė 11,99


Priekaištų neturiu, dėžutė daugkartinio naudojimo, magnetinė ir kompaktiška. Šešėliai taip pat kompaktiški, pigmentuoti ir gražiai sklaidosi. Prekyboje spalvų įvairovė didelė. 

7. ESSENCE CRYSTAL POWER akių vokų šešėlių paletė 13,5 g, 6,69



Įpakavimas labai gražus. Yra veidrodėlis, todėl patogu pasidažyti visose vietose, kuriose nėra veidrodžių. Paletę sudaro net 9 spalvos, iš jų 8 blizgančios ir viena matinė. Paletė labiau skirta toms, kurioms patinka blizgios spalvos. Pigmentacija nėra itin gera, o ir spalvų blizgumas ne per geriausiai matosi. Essence turi tikrai daug geresnių blizgių šešėlių!

8. Artdeco Mediterranean Life Perfect Color Lipstick 4gr, 11,99



Lūpų dažai labai geros spalvos, tokios rudeniškos (prekyboje yra ir daugiau spalvyčių). Matinis, gerai išsilaiko, per daug nesausina lūpų. 

9. ESSENCE PERFECT SHINE lūpų dažai 3,5 g, 3,39



Vėl gi, spalva labai rudeniška, žvilgūs lūpų dažai, pigmentuoti, išsilaiko ne itin ilgai, bet atrodo labai gražiai.

10. Artdeco Volume Sensation Mascara 15ml, 15,49


Prailgina gražiai blakstienas, jų visiškai nelipina, nebyra, išsilaiko iki pat miego. Tankinimo pastebimo tikrai nėra.

11.  ESSENCE WHAT THE FAKE blakstienų tušas 16 ml, 3,99




Prailginantis ir suteikiantis apimties tušas. Efektas masyvus, jau prie natūralaus blakstienų padažymo nepriskirsiu. Nebyra, truputį lipina blakstienas.

Tai tiek šį kartą, būkim gražios ir švytinčios, iki kito karto <3

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Išsirink filmą vakarui

Mano spintoje dauguma suknelių iš aliexpress, ar buvo verta?