Royal & Langnickel Moda Metallics makiažo šepetėlių rinkinys

Sveikutės <3
Aš ir vėl grįžtu prie makiažo šepetėlių temos. Šiuo metu esu jau patalpinusi du blogo įrašus: apie šepetėlių valymą ir apie reikalingiausius kasdieninius šepetėlius. 
Tęsiant temą apie kasdieniniui makiažui reikalingiausius šepetėlius, noriu pasidalinti aukso viduriuko iš mini-maxi.lt prekiaujamu ROYAL & LANGNICKEL MODA METALLICS MAKIAŽO ŠEPETĖLIŲ RINKINIU (http://bit.ly/2pjqW4e). 


Kaip matote rinkinį sudaro šeši šepetėliai.
1. Sausos (birios ir kompaktinės) pudros bei kitiems sausiems/biriems produktams
2. Makiažo pagrindo (kreminio ir skysto) padengimui
3. Akių šešėlių sklaidymui
4. Antakiams ryškinti
5. Lūpų dažų 
6. Akių šešėlių sklaidymo šepetėlis „Smoky Eye“ makiažo įvaizdžiui kurti


Šie šepetėliai yra sintetinio plauko, tai reiškia 100% veganiški (tik jokiu būdu nevalgykite :D). Dėl savo rausvų metalinių galų atrodo tikrai elegantiškai ir prabangiai, bei yra patogūs. Šepetėlių šereliai yra švelnus, malonu glausti prie veido.
Jau bandžiau kelis kartus plauti, tai kol kas nenusivyliau, neiškrito nei vienas šerelis, niekas niekur neatsiklijavo ir kas svarbiausia patys šereliai išdžiuvus buvo vėl visiškai tiesūs ir švelnūs. 
O labiausiai sužavėjo, tai kelioninis dėklas. Nerealiai kompaktiškas ir patogus, tarsi nedidelė piniginė ar mažytė užrašų knygelė. Dabar šį dėkliuką tik į rankinę ir pagrindinį šepetėlių rinkinį turiu visur su savimi :3
Nepamirškite, kad šiais šepetėliais galite tikrai laviruoti idėjose. Tarkim Jums reikia nusibrėžti akių pravedimą, o pagal paskirtį neturite šepetėlio... Tiesiog imate į rankas antakių šepetėlį ir nustebsite kaip patogu ir gražiai padažo :) 
Vienintelis dalykas ko galbūt reikėtų, tai šukyčių antakiams ;)) 
Tai tiek šį kart, iki <3

Komentarai

Populiarūs šio tinklaraščio įrašai

Išsirink filmą vakarui

Mano spintoje dauguma suknelių iš aliexpress, ar buvo verta?

Artdeco ir essence dekoratyvinė kosmetika